Nallen lonkka- ja kyynärätulokset näkyi vihdoinkin KoiraNetissä, eli lonkat parasta A -luokkaa :) & kyynärät ja polvet nollia. Vasemmassa yläluomessa Nallukalla on yksi ylimääräinen ripsi, mutta se ei hinkkaa silmää, joten sille ei tartte tehdä mitään.

Tofu on taas ollut tänään puoli päivää autossa evakossa, kun nuohooja kävi ja sitten odoteltiin eristemiestä, joka ei sitten tullutkaan eikä kyllä ilmoitellutkaan ettei tulisi :( Remppa etenee siis hitaasti ja epävarmasti :) Viikonloppuna saatiin kuitenkin jotakin aikaiseksi mukaanlukien julkkari- ja pohjakuvia rakennuslupaa varten, ja Peten avustuksella tulevan keittiön yläpalkkikin on paikallaan... enää kolmen aukon palkit siis puuttuu. Huomiseksi pitäisi saada piirrettyä vielä yläkerran pohjat niin olisi antaa LVI -miehelle paperia käteen urakan arviontia varten, jos se nyt sitten muistaa tulla meitä katsomaan... Toffelin agitreenit jää siis tältäkin illalta väliin.

Vigolla menee erittäin energisesti ja vauhdikkaasti joka hetki hereillä ollessaan ja laukkailee kyllä välillä nukkuessaankin :) Pikkunaskalien käyttö on hallussa ja niitä pitääkin sitten kokeilla ihan kaikkeen. Nyt pitääkin näköjään mennä pelastamaan roskakoria...