Huoh, meidän eläinlääkäri soitti tänään päivällä ja kertoi patologin tuloksista selvinneen ettei Tofun patti ei ollut pahanlaatuinen ja itse asiassa se ollut edes ihan oikea kasvain vaan karvatuppi, johon oli kasvanut jotakin ja sitten täyttynyt jollakin (olin niin helpottunut että meni hieman ohi, mutta tarkempi lausunto tulee meille kotiin). Sekä eläinlääkärin että patologin mielestä se saatiin leikattua tosi hyvin pois, joten uusiutumisvaarakin on todella pieni. Myöskään verikokeista ei löytynyt mitään hälyttävää, vain muutamissa arvoissa oli hyvin pieniä eroja normaaliin eikä niistä voi päätellä mitään, joten senkin suhteen voimme nyt jatkaa entiseen malliin ja tarkkailla. Jos sitten joitakin oireita rupeaa ilmenemään, niin tutkitaan sitten tarvittaessa lisää.

Leikkauksen seurauksena Tofulla on nyt ollut kohta viikon hirmuinen turbokauluri… odotan tosi innolla ensi maanantain tikkien poistoa ja kaulurista luopumista; siis maanantaitakin voi joskus oikein odottaa ;) Tofuherra ei ole oikein kaulurista hirmusti piitannut vaan syöksyilee ympäriinsä ihan kuin sitä ei olisikaan…valitettavan usein on törkännyt kaulurinsa terävät reunat suoraan meidän jalkoihin, kylkiin ja pari kertaa aamulla naamaankin, auts. Tofu myös tunkee itsensä ja kaulurin kanssa läpi oviaukoista, portaista, menee pöydän alle jne vaikkei oikein ”kunnolla” mahdukaan ja välillä hirvittää, että taittaa niskansa tormeltaessaan ihan päättömästi & ihan liian lujalla vauhdilla ympäriinsä. Vesikuppien paikat on myös jouduttu laitamaan uusiksi, kun Tofun latkinnan jälkeen kuppi on nurin joka toinen kerta, ja kertoja mahtuu vuorokauteen monta :) Tofulla onkin menossa jo toinen kauluri. Eka hajosi jo perjantaina ja yritettiin sitten taiteilla viime viikonlopun yli ilmastointiteipin avulla melko repaleisella versiolla. Lauantaina Tofu olikin jo itse aloittelemassa tikinpoistoa, onneksi huomattiin suht hyvissä ajoin (vasta paria langanpäätä oli ehtinyt nykimään) ja taas teipattiin kauluria :) On se kyllä kätevä tuo ihmeteippi, kauluri nro 2 teipattiin ympäriinsä heti uutena (saatujen neuvojen mukaisesti) ja sepäs onkin kestänyt ilman pahempia halkeamia, mutta hirveän näköinen se kyllä on ;) Vigon haavan patti katosi antibioteilla ja nyt vain odotellaan sitten karvankasvua mustanaamion pienen valkoisen arpitäplän päälle :) 

 

Maanantain jälkitreenit jäi väliin, mutta tiistaina mentiin Nallen & Vigon kanssa ”Annikan pentuagiin” Haukkikselle. (Kimmo oli Helsingissä työreissuilla, joten ei ehtinyt Nallen kanssa omalle vuorolle). Alli ja Kawa ottivat ensin putkea ja muutamaa ”hyppyä” ja uskomattoman hienosti meni niin pieneltä :) Kimmo ja Nalle treenasivat myös hyppy-putki systeemiä (rimat ylhäällä siis) ja kun Kimmo muistaisi itse rauhoittua ja ohjata Nallea rauhallisesti säheltämisen sijaan niin hyvin toimii. Meillä taitaa tämä säheltäminen olla perhevika :)  ’Kimmon pitää keskittyä ennenkaikkea omaan ohjaamiseen ja sen harjoitteluun’ –Annika 

Rengas Kimmolta ja Nallelta näyttää sujuvan jo tosi mukavasti ja lopuksi vielä ottivat puomia ja A:ta erityisesti alastulojen suhteen ja hyvähköllä mallilla sekin on; Kimmon pitäisi vain taas löytää oma looginen treenitekniikka ja rauhoittua, niin bueno :) On se niin helppo arvostella vierestä ja sitten itse säheltää samalla lailla ;)

 

Annikan ja Niiskun systeemejä katsellessa ei voi kuin ihailla, hirmu hienosti menee, Niisku on niin säpäkkänä ja taitavana että wow… ja paikallakin pysyi mielestäni huomattavasti paremmin kuin edellisellä näkemälläni kerralla, joten upeaa!

V

igon kanssa otettiin myös putki-tosi matala hyppy kuviota muutaman kerran ja vauhtia näyttää löytyvän. Meni oikein kivasti! Rengasta testattiin myös hihnassa minikorkeudelta ja Vigosta olisi aluksi ollut kivempi tulla ihan mistä muusta välistä vaan kunhan ei isosta reiästä keskeltä. Pari onnistunutta kertaa tätä ja hautumaan... samoin kuin puomin kanssa. Vigoa istutettiin jo talvella puomin alastulolla nostamalla takamus siihen ja sitten makkaraa…homma näyttäisi toimivan eli vaikka mentiin koko puomia toista kertaa Vigon elämässä, hihnassa pikku hiljaa makkaranpalaa kuonon edessä vieden, niin Vigo stoppasi istalleen puomin päähän, toivottavasti sama meno jatkuu…Kiitos Annika jälleen kerran treeneistä!

 

Nalle on ilmoitettu Oulun näytelmiin sunnuntaille, saas nähdä miten käy :) Vigoa en sitten ilmoittanut vaikka vakavassa harkinnassa kyllä oli, ehtiihän tuota vielä… Näytelmät ei kyllä ole mun juttu, vaikka mistä sitä koskaan tietää jos vaikka joku päivä innostuisi ;)

Juhannussuunitelmissa oli lähteä mökille ja viettää siellä keskikesän juhlapäivät, mutta eihän tuota kauluripelleä sinne voi vielä tormeltamaan ympäriinsä…vedestä sitä ei pitäisi pois mikään ja siinä vaiheessa kun turbokauluri haukkaisi vettä niin ei hyvä :( eli vietämme juhannuksen ihan kotosalla eivätkä nuo ilmatieteenlaitoksen ennusteetkaan kovin hyvältä näytä joten hyvä näin :)

Kiitokset Johannalle peukutuksista ne auttoi! Me täällä nyt peukutetaan isosti Niki-Mummolle!

Mukavaa Juhannusta meidän laumalta!