Vigon paino nimittäin. Keskiviikkona käytiin rokotuksilla ja Vigo oli riehakas oma itsensä, mutta onnistui olemaan puntarilla suht rauhallinen, joten saatiin oikea paino selville kunnon vaa'alla :D

Tiistain agitreenit meni kaikilla kolmella oikein kivasti. Tofun treeneissä otettiin vauhtirataa ja Tofu pelitti oikein hyvin ja nopeuttakin löytyi kun ei tarvinnut vääntää ja kääntää koko ajan. "Pentutreeneissä" oli tällä kertaa vain Kawa ja Vigo. Allin Kawa -pentu on luonnonlahjakkuus agilityssä tai sitten ne on treenanneet hirmusti ;) Vigon kanssa otettiin yksittäisinä esteinä keppejä, puomia ja  rengasta ja sitten lopuksi hyppy-putki kiemuroita. Vigo bongasi myös A -esteen kentän keskeltä ja päätti ihan itsenäisesti käydä kiipeämässä senkin yli... A.ta ei olla otettu vielä ikinä, kun olen odotellut että ikää tulee lisää, mutta nyt sitten piti ottaa sitä pari kertaa hallitusti hihnassa, kun kerran pääsi sinne irti karkaamaan. Keinu on siis enää ainoa este, jota Vigon kanssa ei ole otettu ja ei ihan vielä ole tarkoitus ottaakaan.  

Vigon torstain tokossa oli monta "mehän edistytään" -tunnetta, jippii! Paikallaolo on alkanut onnistua, kun on kuppi takana. Luoksepäästävyydessä ei edes yrittänyt mennä antamaan haleja & pusuja, vaikka ihmiset kävi jo alle metrin päässä, wow! Luoksetulossa on aina ollut vauhtia, joten se ei sinällään uutta ollut, loppuasentoa pitäisi varmaan alkaa pikkuhiljaa ottamaan...tähän asti ollaan otettu joko vauhtia tai pelkää asentoa. Luoksetuloa otettiin myös häiriön alla ts. tehtiin kuja, jonka keskeltä yksi kerrallaan sitten teki luoksetulon. Vigo pysyi yllättävän hyvin sivulla vaikka ihan läheltä laukkasi koiria ohi. Ja jottei ihan liian hyvin treenit olisi menneet niin se nouto, auts auts auts ja apuva :( Talvella tottistreeneissä sitä kokeiltiin ja jätettiin sitten hautumaan & odottelemaan josko Vigo iän myötä rauhoituisi...eipä ollut ikä vielä muuttanut asiaa. Kun Vigolle laittaa kapulan suuhun, niin herra iskee siihen hampaansa hirmuisen urinan saattelemana. Vigoa ei pysty mitenkään palkkaamaan edes puolesta sekunnista, kun aloittaa urinan melkein jo kapulan lähestyessä huulia...Mitenköhän meidän "pikkubelgin" saisi tajuamaan ettei kapulaa tarvitse tappaa?  Ei oikein voi kieltäkään, kun kapula on suussa...tuskin tajuaisi että kielletään urinasta & puremisestä eikä kapulan pitämisestä. Kokeiltiin myös, että jos itse nostaa maasta, mutta ei... iskee kiinni vielä hurjemmin. Seuraavaksi pitää varmaan kokeilla metallikapulalla, mutta en jaksa uskoa sen tilannetta muuttavan (Vigo pureskelee myös metallia esim. haarukoita aina kun niitä tulee vääriin paikkoihin unohdeltua :) Meidän kouluttaja Kirsi-Mari lupasi yrittää keksiä treenikeinoja meidän noutoon ja vinkkejä otetaan ilomielin vastaan kaikilta muiltakin!

Tänään peukutetaankin sitten Joensuun suuntaan belgien agimestaruuksiin ainakin Annikalle & Katille :)