Pitäisi jotenkin saada innostettua Kimmo kirjoittamaan tänne itse kuulumisia, mutta voi olla pitkässä juoksussa...  Kasvattajaa lainatakseni "Nalle on edistynyt hyvin agissa" ja voin kyllä yhtyä tähän (vielä kun joku saisi isännän samalle tasolle :) Ei vaiskaan...katselin hieman tarkemmin Kimmon ja Nallen tiistain treenailuja ja pujottelu on tosi kivalla mallilla varmemmalta puolelta. Kimmo voisi opettaa minullekin miten makupalaa viedään nopeasti ja oikeassa rytmissä keppien välissä niin saataisiin Vigonkin pujotteluun parempi rytmi. Pujottelun lisäksi Nalle ja Kimmo ottivat pieniä mukavia & tehokkaita ohjaustreenejä; meillä näyttää olevan perhevikana yrittää ängetä itse esteiden suoritus- eikä ohjauslinjoille :) Parin hypyn ja mutkaputken yhdistelmässä meidän isäntä löytyi monta kertaa hyppysiivekkeen takaa siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt antaa Nallelle vinkki edetä suoraan omalla keholla. Itse olen yrittänyt ja yritän vieläkin välillä varsinkin kepeillä oikealta puolelta mentäessä tunkea itseni ekaan keppiväliin, jonka seurauksena Tofu ei mahdu aloittamaan pujottelua oikein.

Tofun kanssa tiistaina otettiin vaihteeksi pieniä pätkiä radasta ja toimi hyvin. Kepeillä sössin itse aluksi parikin kertaa, mutta saatiin myös onnistuneita suorituksia ja superpalkkaa keppien jälkeen, joten oikein hyvät treenit Tofulle & itselle. Puomin kontaktit meni hyvin. Sain taas ojennusta Tofun ohjaukseen; on sitä vaan sitkeä kun opit ei millään pysy päässä ja aina huitoo menemään väärä käsi ojossa ja kroppa väärään suuntaan. 

Vigon kanssa otettiin hieman pujottelua, parin hypyn ja mutkaputken yhdistelmää ja lopuksi vielä puomia, siten että vino-osa oli matalan penkin päällä. Kaikki sujui oikein kivasti. Nyt kyllä pitää vielä mainita (kun väärinkäsitysten vaara on aina olemassa kun kirjoitan jotain mistä jää todistusaineistoa mukaan lukien miljoona työsähköpostia :), että viime viikkoon asti hyppyjen rimoja ei ole ollut/ välillä ne on ollut maassa ja viime viikolla laitettiin eka kerran alimpaan pykälään eli Vigon ei tarvitse hypätä vaan voi vapaasti vaan laukata pitkillä koivillaan riman päältä.

Pidot paranee, kun porukka vähenee - piti paikkansa myös eilisissä PK-tottiksissa, eli treenit meni hyvin. Nallen ja Vigon lisäksi hallilla oli vain kaksi muuta koirakkoa ja teemana seuraaminen. Aluksi otettiin hlöryhmää, Nalle ja Kimmo suoriutuivat mallikkaasti ja meillä Vigon kanssa ei ollut muuta ongelmaa kuin oma "niskajäykkyys". Pitäisi varmaan hommata sellainen niskatuki, jolla amerikkalaisissa elokuvissa yrittävät huijata vakuutusyhtiöitä, en siis osaa vieläkään pitää päätä pystyssä vaan se väkisin kallistuu vasemmalle vinoon, on se vaan niin vaikeaa... vissiin nuo sesset on niin ihania että niitä pitää saada katsoa ihan koko ajan tai sitten joku muu ihan yhtä pätevä selitys tälle niskavialle täytyy olla :) Lisäksi otettiin liikkeellelähtöjä ja kääntymisiä. Kulmia pitääkin alkaa treenailemaan lisää...ja ennen kaikkea omaa tepastelua kulmissa. Tofun seuraaminen on aina ollut tosi väljää (siis tosi tosi liian väljää), joten olen saanut kääntyä vapaasti, mutta Vigo onkin "hieman" tiiviimmin mukana, joten tila käy ahtaaksi. Oikealle käännyttäessä Vigo kääntyy nopeasti (liian nopeasti minulle, joka on siis tottunut kääntymään hitaasti ja ottamaan oikealla jalalla lisäaskeleen taaksepäin, jotta saa Tofun matkaan liikkeen pysähtymättä) ja tämän seurauksena Vigo ehtii tulla hieman jopa eteen kun oma liike ei etene. Vasemmalle kääntyminen sujuu yllättäen paremmin, vaikka siinäkin ollaan yhteentörmäyskurssilla.

Tässäpä tätä "treenipäiväkirjaa" tältä viikolta; pitäisi varmaan kirjoitella muitakin kuulumisia mutta tällä hetkellä ne taitaisivat liittyä liikaa töihin... Pariin seuraavaan viikkoon ei Vigon kanssa treeneihin päästäkään työmatkojen takia. Pääsiäistä on tarkoitus viettää rentoutuen, joskin pitää varmaan vähän myös etätyöheltää niin ensi viikosta tulee sitten hieman stressittömämpi, mutta siis omassa tahdissa eikä työpuhelimen pitäisi soida; varsinkin kun siinäkin on sellainen punainen nappi, jossa on ympyrän sisällä viiva:) Velipoikakin on tulossa Turunseudulta Ouluun pääsiäiseksi ja huomiseksi meidät on kutsuttu tädin luo illanviettoon, joten kiva pyhänaika tiedossa! Oikein mukavaa Pääsiäistä!