Niin se vaan syksy tekee pikkuhiljaa tuloaan ja illat pimenee yhä aikaisemmin. Tiistain agitreeneissä jo kummasti alkoi olla hämärää puoli kymmenen maissa, ja viereiselle jalkapallokentälle nousi sankkaa usvaa kertoen lämpötilan nopeasta laskusta.

Vigolla on tänään 1 -vee synttärit! Ei kyllä uskoisi... ihan penskahan se vielä on sekä ulkomuodon että käyttäytymisen puolesta, mutta hyvä niin :). Viime viikonlopun OKK:n agikisojen yhteydessä  Vigoa mittailtiin virallisella tikulla parinkin henkilön toimesta ja molemmat saivat korkeudeksi 64 cm. Ensi keskiviikkona on sitten rokotusaika, jolloin päästään puntarille. Hoikassa kunnossa Vigo kyllä on, pelkkiä jalkoja ja iso pää & tehokkaat isot hampaat ;) Kesän tokon ulkotreenit on Vigon kanssa olleet melkoista alamäkeä hallitreenehin verrattuna, ja tämä on tietenkin valitettavasti vetänyt itseltä motivaatiota rutkasti alaspäin, mutta viime torstain treeneissä vikuri taas olikin kohtuullisen skarppina, joten ehkä se haahuilu vielä muuttuu taas kontaktihakuisuudeksi... Sinnikkäästi ollaan kuitenkin treeneissä käyty ja kotiläksyjäkin tehty vaihtelevasti.

Viime sunnuntaina hoffipoffi Tofu täytti 8 -vee ja äly ei vanhemisen myötä ole lisääntynyt; päin vastoin. Sunnuntai-iltana agikisojen jälkeen Tofu päätti ilmeisesti olevansa tarpeeksi iäkäs tulemaan kaapista ulos, ja on siitä lähtien päättänyt vokotella Vigoa häntä piiskaten, vikisemällä & yrittämällä selkään... täytyy välillä (varsinkin yöllä) ihan tosissaan kieltää /  pitää Tofu pois Vigon luota; ei vaikuta enää alistamiselta...outoa, joten jos kokemusta vastaavasta niin help? Tänään jo epätoivoisesti pestiin Vigon mahananalus, selkä ja peräpää koirashamppoolla :)

Eilen oltiin Iissä Annikan luona "kasvattitapaamisessa". Auli oli matkalla kohti PK:n SM kisoja Kemiin ja piipahti katsomaan Basson jälkeläisiä Hyrrän kanssa. Henna, Lulu & Pimu & lapset oli myös paikalla ja kivaa oli sekä koirilla että ihmisillä. Aulille toivoteltiin peukutuksia kisoihin ja tämän päivän tottistulokset kertovat että  sunnuntaina pitää aamulla herätä aikaisin taas peukuttamaan Aulia & Hyrrää  maasto-osuuksille, jotka pääsivät sinne hienosti tottikseen 86:n pisteen turvin tai kuonoin :D Lisäksi me peukutetaan tietenkin tosi isosti myös Peteä & Duumia!!!