Mentiin tänään ajoissa hallille, kun perjantain ryhmien vuoro oli talkoilla halli valmiiksi huomisia tokokisoja varten. Torstain ryhmät ja Lappalaiskoirat olivat siirtäneetkin jo hurjasti esteitä sivuun, joten homma oli tosi hyvällä mallilla. Ehdittiin ottaa Vigon kanssa keppejä muutaman kerran ennenkuin muut talkoolaiset tulivat. Kepit alkaa sujua makupalan avulla melko kivasti, hieman loppua kohden meinaa ote herpaantua, mutta tosi hyvällä mallilla pujottelu etenee kuitenkin.

Talkoilut oli nopsasti hoidettu, vähän liiankin...kun Vigon tokotreenit olisi alkanut vasta puoli yhdeksältä. Ei viitsitty jäädä norkumaan hallille puoleksitoista tunniksi vaan otettiin hieman tokoa issekseen ja ajeltiin kotiin. Seuraaminen alkaa mennä ihan kivasti, hieman herpaantuu häiriöstä, mutta pysyy hanskassa. Liikkeestä maahanmenoa kokeiltiin myös ja sekin alkaa mennä pienillä lisäavuilla mukavasti. Jäämisessä ongelmaa ei ole, mutta oikea asento on hieman epävarma; tarjoaa välillä istumista. Lopuksi vielä lyhyt paikallaolo ja loppuleikit. 

Tältä viikolta onkin ohjatut treenit jääneet taas väliin tyhmien työpalaverien takia :(  Nooh ensi viikolla pitäisikin taas näillä näkymin päästä kaikkiin, joten ehkä tämä vielä tästä...