Ehdittiin sentään tiistaina agitreeneihin hallille koko lauman kanssa. Ensin arvosteltiin Vigon kanssa Nallen ja Kimmon suoriutumista, ja olihan ne hieman edistyneet vajaan kuukauden aikana (Nalle jopa hyppäsi esteiden yli myös toisella kädellä ohjattaessa :) Ihan vauhdikasta menoa.

Tunnin jaloittelutauon oli sitten Tofun vuoro, ukkeli pelitti ihan mukavasti ja vauhdikkaasti; kartturilla tosin oli estejärjestys hieman hakusessa :) Meidän "itseohjautuvassa" ryhmässä on onneksi Annika & Kati ohjaamassa ja suunnittelemassa treenejä & antamassa palautetta, joten tosi hyvissä käsissä Tofun kanssa ollaan… jos vaikka vielä se nollatulos kolmosistakin joskus tulisi... tälle vuodelle ollaankin kasattu hyllyjä jo ihan riittämiin.

Vigo oli ensi kertaa hallilla ja hieman ensin jänskätti, kun ne Nallen treenikamut ja toisen ryhmän koirat pitivät niin hirmuista haukkukonserttia kaikuvassa hallissa, mutta tosi nopeasti tottui menoon ja katseli tarkkaavaisesti treenejä ja hinkui jo mukaankin :) Tofun treenauksen jälkeen otin vielä Vigon halliin ja hieman tepasteltiin ympäriinsä namien kanssa ja otettiinpa vähän istumista ja katsekontaktia. Kivasti jaksoi keskittyä ja innostua vaikka reissussa oltiinkin oltu jo monta tuntia ja ihan uudessa ympäristössä.

Remppa on edistynyt myös hieman, sillä tällä viikolla meillä on ollut raksafirmasta pari poikaa remontoimassa entistä kylmäeteistä ja Kimmo on jaksanut iltaisin töiden jälkeen vielä touhuta tosi paljon. Sähkö- ja putkimiehien aikataulut eivät taaskaan pitäneet, joten ehkä ensi viikolla (?) Sähkäri sentään ilmoitti että pääseekin vasta maanantaina, mutta putkarista ei ole kuulunut mitään (taidetaan laittaa vaihtoon). Pitäisi saada johdot ja putket lattiaan & seiniin niin pääsisi sitten puhaltamaan eristeet, meinaa nimittäin tuo ilma alkaa viilenemään :) 

Eilen satoi Oulussa ensilumi ja maa on nyt valkeana! Toivottavasti pysyisikin ainakin jonkin aikaa, kun on heti niin paljon valoisampaa ja tulee itsellekin energisempi olo.