Piiiiitkästä aikaa "pakottauduttiin" eilen lähtemään hallille agitreeneihin. Tuntuu, että hautautuu kaikkien tekemättömien ja keskeneräisten työhommien alle ja vuorokaudessa on liian vähän tunteja, mutta eiköhän se kesää kohti taas helpota ja vapaa-aikaa jää enemmän.

Tofun kanssa otettiin pitkä treenirata. Radassa oli muutamia meille kinkkisiä kohtia, muttei hirveästi jääty niitä hinkkaamaan, sillä hoffissa tuntui eilen olevan ihan kivasti vauhtia.

Vigon kanssa otettiin vähän hyppy & putki kiemuroita, jotka meni ihan kivasti. Välillä tekee stopin putken suulle, mutta menee kuitenkin :) Keppejä otettiin makupalan kanssa ja näyttäisi että Vigo saattaa jopa jossakin vaiheessa (vuosien saatossa) oivaltaa mitä pitäisi tehdä :) Sitten vielä lopuksi Annikan avustuksella puomin alastuloa, siten että nostettiin Vigo alastulon puoliväliin ja "vedettiin" sieltä alas makuupalaa nokan edessä vieden. Puomin opettelu voikin tulla olemaan Vigon kanssa melko vaikeaa... rämäpäinen vikkelä säheltäjä ja kapea puomi ei oikein tunnu hyvältä yhdistelmältä :)