Eilen illalla piti tosissaan pakottaa itsensä raahautumaan Vigon tokotreeneihin 20:30, mutta kummasti siellä piristyi ja päänsärky katosi! Otettiin luoksepäästävyyttä ruutua ja paikallaoloa.

Luoksepäästävyydessä ei yllättäen ollutkaan mitään ongelmaa? Olin ihan satavarma, että ryykää hyppimään vasten, mutta Vigo istua nakotti sivulla ja tuijotteli silmiin. Kun tultiin hallille, niin yritti jo pussailla kaikkia, mutta sitten treenitilanteessa olikin ihan eri koiruus, outoa? Vigo haluaisi lenkeilläkin käydä tervehtimässä jokaisen vastaantulijan (ilmeisesti lipaisemalla naamasta) ja tästä meinaa jo tulla ongelma, mutta nyt sitten kun olisin päässyt koulutustilanteessa "opettamaan" niin käyttäytyikin mallikkaasti, höh... tai kai se siis hyvä on :) Otettiin luoksepäästävyyttä monta kertaa ja siinä vaiheessa, kun Santeri tuli tosi lähelle ja silitteli kunnolla selkää niin Vigo hyppäsi sivulta eteen, mutta edelleen vaan tuijotteli minua silmiin eikä ollut yhtään kiinnostunut muista.

Ruutuun laitettiin namikuppi, ja voi sanoa ettei ole irtoamisongelmia :) Töitä joutui tekemään että sai Vigon pysymään aloillaan... Vigon kanssa ei ole ruutua aiemmin otettukaan ja jo pelkät tötsät oli sen verran kiinnostavia, että pörräsi ruudun sisällä ennen kuin namikuppia oli sinne edes viety. Ollaan kyllä otettu aikaisemmin seuraamista tötsiä kiertäen eikä ne silloin ollut ollenkaan niin kiinnostavia. Sitten kun namikuppi oli ruudussa, niin oli ihan täpinöissä, pysyi kuitenkin paikallaan vaikka ensin olin itse ruudun takana, ja tuli vasta käskystä herkuttelemaan. Sitten otettiin lähettämällä; yritettiin hakea edes pientä katsekontaktia ennen käskyä ja jotenkuten se onnistui, mutta paljon pitää vielä petrata ja saada Vigolle malttia. Kupille sitten mennäänkin sen verran lujaa, että stopatessa herkulle takajalat ja peräpää nousee ilmaan ja hyvä ettei ympäri mene :) 

Paikallaolo meni suht ok siihen asti, kun halliin tuli seuraavan vuoron treenipari. Meidän herra oli sitä mieltä, että minun halli -mitäs te tänne änkeette... Ei kuitenkaan lähtenyt ryysimään päälle, mutta nousi istumaan ja päästi vahtihaukun ja sen jälkeen murisi... eipä ole ennen tällaistakaan tehnyt. Tilanne meni kuitenkin nopeasti "pois päältä" ja lyhyen paikallaolon jälkeen treenit saatiin onnistuneesti päätökseen :)