Viikonloppu meni agikisoissa talkoillessa ja tulipa Tofun kanssa juoksenneltua kaikki startitkin. Oltiin molempina päivinä hallilla aamusta iltaan. Tofu oli radoilla taas ihan oma itsensä. Lauantain eka kisassa veti A -estettä edestakaisin, eikä toisessakaan startissa juurikaan hyvää pätkää ollut vaikkakin siitä vissiin sentään tulos saatiin. Sunnuntain hyppäri meni yllättävän hyvin, vain hieman alle 5 sekkaa yliaikaa. Tofu tosin pysähtyi kesken radan ja jos se ihana A -este olisi Tofferon silmään osunut niin olisi varmaan laukannut sinne. Onneksi este oli laitettu sen verran pimeään nurkkaan ettei bongannut sitä ja päästiin jatkamaan matkaa :)  Sunnuntain toisella radalla kontaktit meni ihan plörinäksi. Pitää kuitenkin olla tyytyväinen, sillä olin ihan varma etten saa Tofua kolmantena esteenä olevaan putkeen, se kun oli A:n alla ja sellaisessa kulmassa että A:lle olisi ollut paljon helpompi kipaista, mutta Tofu osaa vieläkin yllättää ja mennä hurautti putkeen!  Vigo oli seuraamassa kisoja ja oli tosi rauhallisesti häkissä lauantaiaamun 10 minuutin ulvomisen jälkeen :) Vigo sai taas viikonlopun aikana paljon rapsutuksia ja jaksoi ottaa kaikki vastaan vigomaisen ylitsevuotavan innokkaasti!

Tofun tiistain agitreenit jätin suosiolla väliin, sillä olen viimeviikoina nukkunut tosi huonosti ja alan muistuttaa yhä enemmän pandakarhua. Työt hieman stressaa, mutta eiköhän se tästä taas helpota... Kimmo on käynyt Nallen kanssa agi- ja pk-tottistreeneissä.   

Remontin suhteen ollaan sellaisessa pisteessä, että suunnitteilla on tauko. Ykkösen seinät ja lattia on nyt eristetty & levytetty ja uusien ikkunoiden & oven asennus valmistunee huomenna. Jatketaan sitten jossakin vaihessa keväällä...