Keskiviikkona käytiin Vigon kanssa aamulla eläinlääkärissä hakemassa ekat rokotukset ja kovin oli pikkumies reippaana ja aktiivisena; onneksi siellä ei sattunut olemaan ruuhka-aika :) Painoa oli 8,5 kg, sydän & keuhkot kuulosti olevan kunnossa ja molemmat pallitkin ovat näillä näkymin tulollaan. Isot pojat pääsivätkin heti aamulla levähtämään koirahoitolaan, kun meidän piti lähteä pariksi päiväksi työreissulle Tampereelle. Perillä Vigo valloitti hetkessä puoli hotellia ja tunsi varmaan olonsa filmitähdeksi salamavalojen räiskyessä silittelyjen lomassa :) Reipas pentu, uusi outo paikka ei oudoksuttanut ollenkaan ja kaikki silittelijät otti vastaan oikein innokkaasti. Melkein päästiin ostamaan myös design -jalkalamppu mukaantuomisina, sillä vaikka töpseli oli irrotettu seinästä ja nostettu johto ylös niin ukkeli oli yöllä saanut johdon käsiinsä ja työstänyt sitä hieman uuteen kuosiin. Onneksi huoltomies pystyi korjaamaan pelkän johdon, joten selvittiin hässäkästä kuluitta :)

Perjantai-iltana olikin vähemmän miellyttävä kotiinpaluu... Eristeet oli käyty sovitusti puhaltamassa torstaina ykköskerroksen lattiaan ja seiniin, mutta eristettä olikin myös kellarissa ja kakkoskerroksessa hirmuisen hienojakoisen pölyn muodossa. Viikonloppu kuluikin siivoillessa ja hieman aloiteltiin myös lattian levytystä. Tofu ja Nalle jäivät siis hoitolaan hieman aiottua pitemmäksi aikaa. Eristemiehet kävivät parikin kertaa etukäteen katsomassa kohdetta ja puhuivat vain ikkunoiden suojaamisesta, jotta liima-aine ei tartu niihin, hirmuisesta pölystä ei ollut mitään puhetta eikä omakaan järki sitä tajunnut että menee suljettujen ovienkin läpi...

Eilen illalla lattialevyjä oli saatu sen verran paikoilleen, että Tofu haettiin hoitolasta vahtikoiraksi, mutta Nalle on verran vilkasta sorttia että katsottiin parhaaksi jättää se vielä hoitoon. Remppamiehet on tulossa(?) tänään tai huomenna tekemään levytyksiä ja toivottavasti loppuviikosta lattiassa ja seinissä on jo sen verran levyjä että saadaan Nallekin kotiin.