Nallen ensiesiintyminen näytelmissä meni eilen upeasti oli PU2, ja koska parhaalla taisi jo olla tarvittavat "lappuset" kasassa niin Nalle sai SERT ja CACIB :) On sitä kyllä ihan onneton näytelmätietämyksissä, mutta onneksi oli paljon mukavia belgi-ja koiraihmisiä ympärillä, jotka suomensivat mitä tapahtuu, mukaan lukien, että "nyt voit laittaa viestin Annikalle että sai sertin ja cacibin" :D kiitos siitä! Ja suuret kiitokset Hennalle nallen esittämisestä, ei varmasti ollut helppoa, mutta hyvin sait Nallukan toimimaan vaikkei oltukaan treenattu ollenkaan.

Kurt Nilsson, ruotsi: "Härlig hane. Utm huvud och utti (tai uth tai jotain ihan muuta, hjälp :) Vacra örön. Utm hals. Utm prop. Utm bröstparti. Utm vinklar. Mycket goda rörelser efter viss träning. härlig mentalitet." Suurinpiirtein näin vapaasti käsialasta tulkattuna, suomeksi en edes yritä kääntää, voisi mennä jo liian vapaaksi :) suurinpiirtein saatiin itselle suomennettua, mutta tuo "uth" jäi vielä mysteeriksi :)

Lomailu jatkuu nyt mökeilyn merkeissä eli pakataan koirat ja tavarat autoon ja muutamaksi päiväksi taas Arkalaan, sitten takas kaupunkiin ja loppuviikosta taas mökille :) Viime viikolla oltiin kans mökillä pari yötä ja pojat nautti täysin siemauksin vapaudesta ja uimisesta. Vigo näyttää olevan ahkerin uimari ja lähtee uiskentelemaan ihan issekseenkin. Tofu tykkää kahlata ja kun heittää esineen niin ui mielelään. Nalle vaan kahlaa, mutta innostui kyllä jo viime viikolla lähtemään Vigon perään niin että selkäkin kastui, mutta palasi kyllä sitten samantien rantaveteen.