Eilen oltiinkin vain oman perheen voimin treenailemassa jälkeä, kun muut ei paikalle päässeet. Tehtiin Nallelle ja Vigolle jäljet ja niiden vanhentumista odotellessa otettiin ruutua. Suikaleiden sijasta tallottiin vaihteeksi iso ruutu, johon laitettiin taakse kolme esinettä. Tuuli sopivasti sivulta, joten arveltiin ettei hajut sekoitu, kun aloittaa toisesta reunasta.

Vigon ruututyöskentely on loistavaa ikään ja treenimäärään nähden, luovutus sitten onkin viime aikoina ollut ongelma. Vigo kyllä tuo esineen melkein käden ulottuville ja pyörähtää sitten takaisin metsään että lällällää :)  Eilen testasin sitten uutta esinepalkkaa vetoleikin ja "käsi taskussa" systeemien sijaan eli maassa olevaa kannellista herkkukuppia, jolla muistelin Tofun aikanaan tajuavan esineen tuomisen ja kas kummaa sehän näytti toimivan. Kun ensimmäisen esineen sai Vigon houkuteltua tuomaan ja tajuamaan että palkka on kupissa niin kaksi muuta tuli sitten tosi hyvin, jee onnistumisen riemua :) Mutta kassotaan ensi treeneissä mikä ääni on kellossa...

Nallen esineruutu on mennyt jo viime aikoina melko hyvin. Eilen Nalle sitten vain nosti ja siirteli esineitä eikä edes yrittänytkään tuoda ja välillä vain pysähtyi vain metsään katselemaan Kimmoon päin. Kimmon ei ole aiemmin kärsinyt kehua Nallea esineen nostosta, sillä on pudottanut esineen saman tien ja tullut Kimmon luo iloisesti. Nooh eilen olikin sitten kaikki toisin ja kun Kimmo kehui nostovaiheessa niin esine pysyikin suussa ja tuli käteen asti :D Päivän toimintatavan hoksaamisen jälkeen Nallukka toi upeasti myös kaksi muuta esinettä!

Veteraanikin pääsi käymään ruudussa, eikä taidot näytä unohtuvan. Kolme esinettä tuli hoffipoffin toimesta käteen hetkessä. Olisi melkein saanut tehdä töitä piteempääkin, kun vapaana metsässä olisi voinut kirmailla, mutta hyvä näin :)

Vigon jälki oli noin 300 metriä, kaksi kulmaa ja 7 keppiä. Vigon kanssa jäljen tarkasta ajamisesta ei kyllä voi puhua vaan pomppiminen ja siksakkaus kepiltä kepille voisi paremmin kuvata touhua :) Eipä ole montaa viikkoa sitten kun kepit ei olisi vähemmän voinut kiinnostaa ja nyt ne onkin sitten kaikkein tärkeintä... ota tuosta siten selvää :) Ihan kivasti kuitenkin otti kulmat, mutta kulkee jäljen molemmilla puolilla 1-2 metrin päässä ja koukkaa sitten hakemaan keppejä... nooh ajan kanssa.

Nalle ajaa jälkeä hitaasti mutta varmasti. Myös kepit nousee kivasti. Hieman on kulmissa ongelmaa, mutta ei pahasti. Eilen nousi taas kaikki kepit (6 kpl) ja oli vain hieman haahuillut toisessa kulmassa, muuten tosi hyvä jälki (Kimmon kertomaa :)

Kamera oli muuten taas eilen metsässä mukana, mutta ei tullut autosta ulos, kumma vehje. Nyt se on lähdössä Haukkikselle koko sakin agitreeneihin illaksi saas nähdä joko muistaa tulla ulkoilemaan...